OVER ONS

Bij NINA LAURA geloven we dat elk moment van het leven een kans is om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Onze passie is het organiseren van bruiloften en evenementen die niet alleen spectaculair zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de unieke stijl en persoonlijkheid van onze klanten. Als een toegewijd team van professionals, staan wij klaar om jouw visie tot leven te brengen en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

NINA LAURA is opgericht door Laura en Nina, een dynamisch duo bestaande uit een moeder en dochter. Laura en Nina brengen een schat aan ervaring in de evenementenbranche met zich mee, met elk van hen gecertificeerd als weddingplanner. Hun gedeelde liefde voor het creëren van magische momenten en ieder met haar eigen vaardigheden vormen de kern van dit bedrijf.

Laura’s achtergrond in projectmanagement en de horeca biedt een goede basis voor het zorgvuldig plannen en uitvoeren van evenementen van elke omvang. Haar oog voor detail en vermogen om elk aspect van een evenement te coördineren, zorgt ervoor dat alles naadloos verloopt. Aan de andere kant brengt Nina een creatieve flair en een passie voor esthetiek met zich mee. Met een diploma in communicatie/evenementen, is Nina bedreven in het creëren van prachtige en unieke stijlconcepten die de verbeelding van onze klanten prikkelen.