FULL WEDDING SERVICE

Welkom bij NINA LAURA, waar we samen jullie droombruiloft realiseren. Met ons Full Wedding Service-pakket bieden we een allesomvattende ervaring, waarbij we elk aspect van jullie speciale dag tot in de kleinste details verzorgen. Van het allereerste concept tot de laatste dans, wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij de organisatie van jullie bruiloft.

Bij NINA LAURA begrijpen we dat je bruiloft meer is dan alleen een gelegenheid; het is een viering van liefde. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek om jullie visie, smaak en persoonlijkheid te leren kennen. Vervolgens werken we voor jullie een uniek concept uit, dat naadloos aansluit bij jullie wensen en verwachtingen.

 

 

full weddingservice

Wat kun je verwachten?

Concept en Styling: We laten jullie ideeën werkelijkheid worden met prachtige decoraties, bloemarrangementen en thematische elementen die de sfeer van jullie dag versterken.

Entertainment: Van live bands tot DJ’s en speciale acts, wij zorgen voor entertainment dat jullie gasten betovert en de dansvloer vol houdt.

Catering: Geniet van heerlijke gerechten en drankjes die zorgvuldig zijn samengesteld om te voldoen aan jullie smaak en dieetwensen, van gastronomische diners tot informele buffetten.

Locatiebeheer: Wij helpen jullie bij het vinden van de perfecte setting voor jullie bruiloft, of het nu gaat om een idyllische tuin, een luxe landgoed of een intiem restaurant.

Kleding en Styling: Van het vinden van je droomjurk tot het coördineren van bruidsmeisjesjurken en herenoutfits, wij zorgen ervoor dat jullie stralen op jullie grote dag.

Budgetbeheer: Ons ervaren team zorgt ervoor dat het budget efficiënt wordt beheerd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of het plezier van jullie dag.